Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på Facebook for å holde deg oppdatert om aktuelle tilbud, kampanjer og annen nyttig informasjon fra vårt firma!

Les mer


Fallsikringskurs

Vi tilbyr teoretisk og praktisk innføring i fallsikring, økt kunnskap om fallsikringsutstyr og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak.

Les mer


Sikkerhetskurs – Gass

Kurset gir helt nødvendig og lovpålagt kunnskap om gassfarer og gassikkerhet. Opplæringen dekker krav i gjeldende HMS-forskrifter.

Les mer


Kampanjepriser Kärcher

Er du på jakt etter rengjøringsutstyr er dette rette tidspunkt. Vi kjører kampanjepriser på en rekke produkter fra vårt sortiment av Kärcher rengjøringsmaskiner.

Les mer


Vi søker Sommervikar

Vil du være vår sommervikar ut juli måned? Arbeidet består i enkle reparasjoner, klargjøring av utstyr, samt annet forefallende arbeid.

Les mer


Vinn en Pioner 8 Mini

Nå kan du vinne en PIONER 8 MINI til en verdi av 12.300,-. Besøk vår Facebook-side for å delta! Premien trekkes 30. juni. Lykke til 🙂

Les mer


Kampanje Yamaha Båtmotor

Drømmer du om en ny båtmotor i sommer, er tiden virkelig inne nå! I samarbeid med Yamaha Norge, “spanderer”  vi 10 Hk, ved kjøp av Yamaha 40 til 70 Hk.

Les mer


Nye nettsider

Endelig er vår nye nettside på plass! Noe er ganske likt som før, men bl.a produktmodul, funksjonalitet og design har fått seg en oppgradering. Vi håper du liker den!

Les mer

Til toppen ↑